Fakultet za primijenjenu lingvistiku Univerziteta u Varšavi, kao jedan od tri evropska partnera u projektu, ugostio je kolege sa tri nacionalna univerziteta – Univerziteta Crne Gore, Univerziteta Mediteran i Univerziteta Donja Gorica.

Profesorice Fakulteta za strane jezike doc. dr Lejla Zejnilović, doc. dr Vesna Tripković Samardžić i mr Nada Petković imale su priliku da se u toku studijske posjete, u periodu od 4. aprila do 8. aprila, upoznaju sa različitim aspektima organizacije studijskih programa u okviru kojih se izučavaju strani jezici, prisustvuju sastancima sa predstavnicima i rukovodiocima studijskih programa, kao i predstavnicima Centralne univerzitetske kancelarije za inkluziju studenata sa posebnim potrebama i koordinatorom Erasmus kancelarije Fakulteta za primijenjenu lingvistiku.

Dodatno, u okviru studijske posjete, održan je i okrugli sto, koji je bio posvećen pitanjima u vezi sa organizacijom i realizacijom nastave stranog jezika struke na univerzitetima. Više o posjeti na zvaničnom sajtu projekta.

Pitajte nas

NA VRH