Yale Review of International Studies je akademski žurnal za studente osnovnih studija u okviru Jejl (Yale) univerziteta. Navedeni žurnal je otvorio konkurs i objavio period podnošenja radova za njihov “Global Issue” koje mogu podnijeti studenti osnovnih studija samo sa univerziteta van Sjedinjenih Američkih Država.

Pozivamo studente osnovnih studija Univerziteta Mediteran da podnesu svoj rad za Global Issue of the Yale Review of International Studies. Studenti osnovnih studija će imati priliku da se njihov rad objavi u selektivnom akademskom žurnalu o međunarodnim pitanjima.

Yale Review of International Studies je akademski žurnal koji se bavi interesantnim, raznovrsnim temama o međunarodnim pitanjima koja se razumiju širom svijeta: odnosi između država, trendovi ili izazovi transnacionalnog ili svjetskog obima i interakcija ljudi i ideja iz različitih država.

Rok za podnošenje radova za Global Issue je otvoren do 19. juna 2018. Uputstva za podnošenje radova možete pronaći na: http://yris.yira.org/submit a radovi se šalju na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 19. juna.

Pitajte nas

NA VRH