Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost sklopljenog u okviru evropskog programa ERASMUS+, Univerzitet Mediteran Podgorica raspisuje konkurs za mobilnost univerzitetskog osoblja (akademsko osoblje) sa Univerzitetom u Almeriji (Španija), u akademskoj 2017/2018. godini.

Broj stipendija – 1

1 stipendija za nastavu (akademsko osoblje) – STA (Mobility for Staff Teaching Assigments) u oblasti koje su navedene u dokumentu

Period mobilnosti: 23. april – 04. maj 2018.

Trajanje mobilnosti – 1 sedmica (5 dana + 2 dana za put)

Dokumenta potrebna za prijavu:

  • prijavni formular (možete preuzeti ovdje)
  • CV (Europass format)
  • potvrda o zaposlenju
  • plan posjete (formular preuzeti ovdje)
  • skenirana kopija pasoša (strana na kojoj se nalazi fotografija)

Više informacija o pozivu možete pogledati na http://cms.ual.es/UAL/universidad/serviciosgenerales/uinternacional/servicios/servicio/INETWEEK2017

Potrebnu dokumentaciju u originalu dostaviti SLUŽBI ZA MEĐUNARODNU SARADNJU UNIVERZITETA i elektronski na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.i na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE 09. april 2018. godine u 14h

NAPOMENA: Sva dokumenta MORAJU biti na ENGLESKOM jeziku. Kandidati koji su učestvovaliu Erasmus Mundus i ERASMUS+ ICM programu obavezni su da to navedu u prijavi.

Više informacija o Univerzitetu u Almeriji možete naći na http://cms.ual.es/UAL/en/

Za dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Pitajte nas

NA VRH