KONKURS

ZA UPIS NA AKADEMSKE MAGISTARSKE STUDIJE ZA 2015/2016. STUDIJSKU GODINU

 

Pravo prijave na konkurs za upis na magistarske postdiplomske studije u trajanju od jedne godine, imaju kandidati sa završenim fakultetima odgovarajuće struke i stečenim stručnim zvanjima “diplomirani“, u trajanju od najmanje četiri godine kandidati sa završenim specijalističkim postdiplomskim studijama sa ostvarenim obimom od ukupno 240 ECTS kredita.

  1. Magistarske  studije - studijski  program: Engleski jezik i književnost
    Broj kandidata: 20

Uz prijavu na konkurs za upis na magistarske studije kandidati podnose originalnu diplomu o završenim studijama, izvod iz matične knjige rođenih ili kopiju biometrijske lične karte kao i kratku biografiju.

Strani državljanin ima pravo upisa pod jednakim uslovima kao i državljanin Crne Gore, uz provjeru znanja jezika na kojem se izvodi nastava i dokaz o zdravstvenom stanju. Kandidati podnose prijave za upis 04. i 05.02.2016. god. Rangiranje kandidata obaviće se 08.02.2016. god. i toga dana biće objavljena rang lista na oglasnoj tabli i web stranici Fakulteta.

Kandidati podnose prijave za upis 04. i 05.02.2016. god. Rangiranje kandidata obaviće se 08.02.2016. god. i toga dana biće objavljena rang lista na oglasnoj tabli i web stranici Fakulteta. Kandidati koji su stekli pravo na upis upisuju se 09. i 10.02.2016. godine. Početak nastave 22.02.2016.god.

ŠKOLARINA I NAČINI PLAĆANJA

Godišnja školarina: 2000 €        
Školarina se može uplatiti jednokratno, dvokratno (prilikom upisa u I semestar i na početku II semestra) ili u 10 jednakih mjesečnih rata.

Ukoliko se student odluči da školarinu uplaćuje na rate, obavezno uplaćuje prilikom upisa 20 % od ukupnog iznosa školarine.

DETALJNIJE INFORMACIJE O USLOVIMA UPISA I SADRŽAJU PROGRAMA MAGISTARSKIH STUDIJA MOGU SE NAĆI NA WEB-SITE-U FAKULTETA ZA STRANE JEZIKE ILI DOBITI NA TELEFONE FAKULTETA.

Info listu Magistarskih studija možete pogledati ovdje.

Pitajte nas

NA VRH