U okviru svoje strategije za razvoj talenata, revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) organizuje program „Tvoja karijera počinje ovdje“ za neformalnu edukaciju mladih u Crnoj Gori. Ideja projekta jeste da se zajedničkim snagama kompanije EY i univerziteta u Crnoj Gori mladima bez iskustva olakša put do zaposljenja, da se ukaže na značaj radne prakse, kao i na značaj vještina upravljanja karijerom.

Za program „Tvoja karijera počinje ovdje“ mogu se prijaviti i učestvovati studenti sa svih godina studija, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 2 godine nakon diplomiranja. Program je koncipiran tako da uključuje radionice i testiranja kandidata uz finalno takmičenje, a na osnovu osvojenih poena, prvoplasiranim kandidatima će biti omogućene stipendije i prakse u kompaniji EY, sa mogućnošću zaposljenja. Finalno takmičenje - biznis simulacija biće održano 19. februara 2016. godine u Podgorici za 20 najboljih kandidata.

Program se već drugi put realizuje u Crnoj Groi, kao i u Bosni i Hercegovini, dok je u Srbiji ovo prva godina lansiranja programa. Pokazao se kao veoma uspješan, učesnici su bili zadovoljni znanjem i iskustvom koje su stekli, a EY je dobio veoma kvalitetne stipendiste i buduće zaposlene.

Vrlo smo ponosni što EY u Crnoj Gori po drugi put pruža priliku studentima da istaknu svoja znanja, vještine i talente, i tako postanu vidljiviji na tržištu. Jedan od najvećih izazova tržišta rada u čitavom regionu je zapošljavanje mladih, dok je sa druge strane strategija rada kompanije EY zapošljavanje ljudi bez iskustva, tek diplomiranih studenata. Cilj ovog takmičenja jeste da prepoznamo buduće lidere tržišta a kompaniju EY učinimo sinonimom za kompaniju koja razvija najuspješnije mlade kadrove“, istakla je Sonja Jovanović, HR direktor kompanije EY.

Način prijavljivanja za kandidate:

CV na engleskom jeziku kandidati dostavljaju do 10. februar6 2016. godine na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Selekcija učesnika će se vršiti na osnovu CV-eva. Kandidati koji prođu selekciju biće obavešteni putem email-a u kojoj grupi će učestvovati u programu.Za sve informacije u vezi Programa neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers i Twitter @EY_CareersSR.

Datumi realizacije programa:

Finalno takmičenje najboljih 20 studenata: 19. februara 2016. godine

Realizacija praksi za najboljih 10 studenata: u periodu oktobar 2016. – maj 2017. godine.

Pitajte nas

NA VRH